Coaching

Bent u nieuwsgierig naar uzelf, bent u op zoek naar andere wegen en mogelijkheden in uw leven of wilt u meer inzicht in uw kennis, kunde, waar u plezier uit haalt en uw potentie? Dan kan De EigenWijzeWeg als uw spiegel dienen.

Heeft u behoefte om gewoon eens zaken van u af te praten? Dan ontdekt u dat De EigenWijzeWeg oordeelloos, oprecht en betrokken naar u zal luisteren. Heeft u de wens om uit de wirwar van uw gedachten, wensen, ideeën, mogelijkheden nu eens een daadwerkelijke stap te zetten? Ervaar dan dat u met De EigenWijzeWeg tot een realistisch stappenplan kunt komen waarbij u – indien u dat wenst- ook ondersteuning kan vinden bij elke te zetten stap van het opgestelde plan.

Ervaart u dat u zichzelf (steeds meer) vast zet, blokkades creëert, reële of irreële angsten de regie laat overnemen? Kom tot rust bij de EigenWijzeWeg en ga op zoek naar de oplossing, de oorzaak en/ of ontdek de ruimte, de mogelijkheden, de andere wegen die u weer lucht, ruimte en plezier bieden.

Een coaching door De EigenWIjzeWeg is altijd op maat. Dat betekent dat u wellicht met één gesprek heeft bereikt wat u wilde, en het kan ook zijn dat er meerdere momenten voor nodig zijn. Dit wordt door u bepaald.

Ook de wijze waarop kan verschillend. Er zijn nu eenmaal mensen die liever willen schrijven, skypen, mailen, bellen en/ of ontmoeten. Uiteraard is een combinatie ook mogelijk. Dit is aan u. De locatie is eveneens in onderling overleg.

En heeft u de zorg over kinderen, honden en/ of anderszins…… ook dat valt heel goed in te passen bij De EigenWijzeWeg.

Wilt u meer informatie of wenst u een kennismakingsgesprek? Mailt u dan naar:
info@eigenwijzeweg.nl of belt u met: 0031- (0)6 250 76 904